Nagels verlengen met polygel

Hand boven tubes Artistic Polygel Putty met een zwarte achtergrond

Altijd al gedroomd om van korte nagels naar prachtige lange nagels te gaan? Dan kan polygel misschien dé oplossing zijn. Maar wat is polygel precies? Polygel is een product om de nagels langer te kunnen maken in de vorm van kunstnagels.Polygel bestaat uit al voordelen van gel en alle voordelen van acryl.  Door deze combinatie heeft u de voordelen van beide.

Voordelen van polygel

Zoals hierboven al is benoemd zit de kracht van dit product in de combinatie van gel en acryl. Het is een goede oplossing voor nagelstylisten die twijfelen tussen verschillende producten om de nagels te verlengen. Daarnaast is polygel de meest duurzame manier voor uw nagels en voelt lichter dan acryl. Tevens is het flexibeler dan acryl, maar ook nog veel sterker dan een gewone gel. Kortom, polygel is een uitstekende keuze om uw nagels op te bouwen, te verlengen of te modelleren.

Wist u dat u met polygel volledig de controle heeft tijdens het modelleren? Het product loopt namelijk niet uit in de nagelriemen. Dit komt met name door de dikke textuur, waardoor eenvoudige tot de meest verfijnde vormen te creëren zijn.

Wist u dat polygel in verschillende kleuren verkrijgbaar is? 

Werking van polygel

Naast de vele voordelen van polygel, is dit middel op twee verschillende manieren te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om uw nagels te verstevigen of te repareren. Ook is het mogelijk om uw natuurlijke nagels te verlengen door polygel aan te brengen op uw eigen nagel.

In beide gevallen, repareren of verlengen, is het noodzakelijk dat u de polygel goed laat uitharden onder een lamp. Hiervoor heeft u een Led lamp of UV lamp nodig. Echter, kan het per merk verschillen hoe lang de lamp moeten worden gebruikt om uw nagels uit te harden.

Helemaal als u een keer wat anders wil proberen dan gel polish(polish nail).

We hebben ook verschillende merken in Polygel.