CND Shellac Alluring Amethyst 7,3ml

CND Shellac Alluring Amethyst 7,3ml

CND Shellac Alluring AmethystDe kleur Alluring Amethyst is een prachtige licht paarse kleur met een glitter effect. Deze kleur is semi-transparant en is dus niet volledig dekkend.

Op voorraad

SKU CND-SHEL-AL-AM

Beschrijving / CND Shellac Alluring Amethyst 7,3ml

CND Shellac Alluring Amethyst

De kleur Alluring Amethyst is een prachtige licht paarse kleur met een glitter effect. Deze kleur is semi-transparant en is dus niet volledig dekkend.

CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color is dé innovatie van CND™. CND™ SHELLAC™ is een UV-cured polish die ruim twee weken lang een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat biedt. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel! Breng als eerste de CND™ SHELLAC™ basecoat aan en cure 10 seconden in de CND™ UV lamp. Breng vervolgens een laag CND™ SHELLAC™ colorcoat aan en cure 2 minuten. Breng naar keuze nog een tweede en eventueel derde laag colorcoat aan en cure elke laag opnieuw in de CND™ UV lamp. Eindig met de hoogglans CND™ topcoat en cure 2 minuten voor een sterke verzegeling van de polish. CND™ SHELLAC™ is verkrijgbaar in meer dan 100 fashionkleuren die tevens te layeren zijn voor nog meer kleuren.

Documenten

Meer informatie

Merk CND
Collectie Shellac
Kleur Paars
Type Gellak kleuren
Systeem Semi-permanent
Effect shimmer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: CND Shellac Alluring Amethyst 7,3ml
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.