Vele kleuren nagellak bij Belgium Oro Nails

Nagellak is een cosmetisch product ter verfraaiing en versteviging of bescherming van de nagels aan handen en voeten. Nagellak is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren en wordt verkocht in een klein flesje met een dop waaraan een penseeltje is bevestigd. 

De kenmerken van nagellak

De lak kan zowel op eigen nagels als op kunstnagels worden aangebracht. Kenmerken van een goede nagellak, is een nagellak die je nagels niet beschadigd. De gewenste eigenschappen van een goede lak zijn:

  • Gemakkelijk aan te brengen (niet te vloeibaar of te taai);
  • Goede aanhechting;
  • Behoud van de gewenste kleur en/of glans (zonder mat te worden);
  • Gedurende een redelijk lange tijd op de nagel blijven (zonder te barsten of af te brokkelen);
  • Bestand zijn tegen dagelijks gebruik en in het bijzonder waterbestendig;
  • Onschadelijk zijn voor nagel en huid.

Nagellak trends dit jaar

Nagellak is een onmisbaar product. Een mooie lak is niet meer weg te denken en is voor veel vrouwen een standaard toevoeging aan hun outfit. Er zijn veel verschillende merken nagel ak verkrijgbaar.

Bij ieder seizoen hoort een nieuwe trend, daarom is een nagellak in vrijwel iedere denkbare kleur verkrijgbaar. De felle kleuren voor in de zomer en de naturel tinten voor in de winter.

Oneindig veel inspiratie in lakkleuren

Er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren nagellak verkrijgbaar dat het soms in de winkel niet meer overzichtelijk is. Online kun je in één oogopslag zien welke soorten en kleuren nagellak er zijn.

Maar wat is voor jouw de beste kleur? Welke kleur is nu helemaal hip? Kijk vooral eens rond op social media. Dit is de juiste plek om informatie te delen. Het barst daar van de inspiratie. En misschien kom je zo wel tot een hele nieuwe kleur!

Tip: Wist je dat het gebruik van filters op onze website je veel meer inzicht kan geven? Hierdoor kun je filteren op het soort nagellak dat je zoekt en daar je kleur uit kiezen.

De perfecte laktechnieken aanbrengen

 Als de nagels verzorgd zijn, kunnen we starten met lakken. Maar hoe doe je dat? Hoe zorgen we ervoor dat de lak écht lang blijft zitten?

Allereerst start je met je nagel te ontvetten, dan een laag base coat die goed droog moet zijn. Vervolgens kan een gekleurde nagellak in twee dunne lagen worden aangebracht. Om een dunne laag te kunnen maken moet je de hoeveelheid lak op het penseel beperken. Dit voorkom je door het penseel even af te vegen aan de rand van het flesje.

Daarbij is het belangrijk de eerste laag goed te laten drogen voordat de tweede laag opgebracht wordt. Lak de gekleurde nagellak niet helemaal tot aan de nagelriem. Houd bewust een smal randje van ongeveer een halve millimeter over. 

Online de perfect lak bestellen bij Belgium Oro nails

Online nagellak bestellen is erg populair. Via onze website kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Jouw bestelde nagellak producten worden vervolgens bij je thuis bezorgd.

Bij www.oronails.be kies je uit een groot assortiment nagellakken. 

Keuze uit ons ruim assortiment: