Wat is CND Vinylux Weekly polish, nagellak?

VINYLUX™ Weekly Polish is de nagellakken lijn van CND™.

CND™ VINYLUX™ is vergelijkbaar met traditionele nagellakken maar heeft de kwaliteit van een professioneel product.

 

  • Sneller applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.
  • De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
  • Eenvoudig te verwijderen met de CND™ Offly Fast voor het beste resultaat.

 

Zo lang mogelijk genieten van je nagellak, dat is het doel van VINYLUX™! De applicatie is dan ook van groot belang, een schone, goed voorbereide nagel is ‘key’. 

 

Hoe breng je Vinylux Weekly polish, nagellak aan?
  • STAP 1 Reinig de nagels goed met CND™ SCRUB FRESH™. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje SCRUB FRESH™ en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee.
  • STAP 2. Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.
  •  STAP 3.  Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish. Verzorg je polish gedurende de week met CND™ SOLAROIL™ en gebruik voor de gehele ervaring de heerlijke CND™  en lotions.
Hoe verwijder je CND Vinylux Weekly polish, nagellak?

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen. Nee hoor! VINYLUX™ verwijder je eenvoudig met een aceton-based remover zoals de Offly Fast van CND™. Deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. De Offly Fast remover zit namelijk boordevol macadamia olie en vitamine E om je nagels én nagelriemen opnieuw te hydrateren. Gebruik de remover op een wattenschijfje, easy does it.

Cursus manicurist volgen?

Als je perfect nagels wil leren lakken met de CND Vinylux nagellak, kan je bij ons de opleiding manicurist volgen.

Zo leer je ook een deel over de natuurlijke nagel, en ga je een manicure toepassen op je model.

Heb je interesse om deze opleiding tot manicurist te volgenj kan onze data terug vinden op onze site https://oronails.be/opleidingen/workshop-manicure.html of je kan contact opnemen met Belgium Oro Nails 03/ 225 04 04 www.oronails.be

 

Er is steeds een mogelijkheid een privé opleiding tot manicurist te volgen.