Line-up van een deel van de Vinylux collectie

CND™ VINYLUX™

HET BEST BEWAARDE GEHEIM!

Wat is CND Vinylux Weekly Polish?

CND™ VINYLUX™ is het beste bewaarde geheim op het gebied van een Long Wear nagellakken. VINYLUX™ blijft maar liefst 7 dagen zitten in combinatie met de VINYLUX™ Long Wear Top Coat of Gel Like Top Coat en heeft dus geen Base Coat nodig. De VINYLUX™ Color Coat heeft een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde Base Coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken en is net zo makkelijk te verwijderen. CND™ VINYLUX™ is verkrijgbaar in meer dan 150+ fashionkleuren en altijd on trend met de laatste fashion. CND™ VINYLUX™ is 8FREE en bevat Keratine, Vitamine E en Jojoba-olie, deze ingrediënten zijn toegevoegd aan VINYLUX™ ™ Color Coat om de nagels tijdens het dragen te verzorgen en te voeden. Geen uitgedroogde nagels meer! VINYLUX™ Top Coat bevat een ProLight®-technologie, waardoor de nagellak sterker wordt bij blootstelling aan natuurlijk licht tijdens het dragen. Hierdoor heb je geen UV- of LED-licht nodig, maar kun je wel genieten van een Gel-Like glans en chipvrij resultaat terwijl het de natuurlijke nagels verstevigd. Mooie sterke en gezonde nagels door VINYLUX™

Hoe breng je Vinylux Weekly Polish aan?

Je brengt het product als volgt aan:

  1. Reinig de nagels goed met CND™ SCRUB FRESH™. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje SCRUB FRESH™ en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee.
  2. Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.
  3. Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish. Verzorg je polish gedurende de week met CND™ SOLAROIL™ en gebruik voor de gehele ervaring de heerlijke CND™ lotions.

Verwijderen

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen. Nee hoor! VINYLUX™ verwijder je eenvoudig met een aceton-based remover zoals de Offly Fast van CND™. Deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. De Offly Fast remover zit namelijk boordevol macadamia-olie en vitamine E om je nagels én nagelriemen opnieuw te hydrateren. Gebruik de remover op een wattenschijfje, easy does it.

Cursus Manicurist volgen?

Als je perfect nagels wil leren lakken met de CND Vinylux nagellak, kan je bij ons de opleiding manicurist volgen. Zo leer je ook een deel over de natuurlijke nagel, en ga je een manicure toepassen op je model. Heb je interesse om deze opleiding tot manicurist te volgen, kan je onze data terug vinden op deze website onder opleidingen of kan je contact opnemen met Belgium Oro Nails onder 03/ 225 04 04 of via info@oronails.be