ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

ORLY GELFX Builder In A Bottle Concealer is een veelzijdig product dat wordt gebruikt voor nagelverlenging en een perfecte basis legt voor nail art. Het biedt verschillende voordelen en eigenschappen: Soak-off sculpting gel - Het is een gel die je kunt aanbrengen als een zachte gel, maar die zich gedraagt als een harde gel, waardoor het de duurzaamheid en stevigheid van harde gels biedt. Afweekbaar - Wanneer je het wilt verwijderen, kun je dit product eenvoudig en zonder schade aan je nagels afweken. Gemakkelijke toepassing - Het wordt geleverd met een kwastje voor moeiteloze en nauwkeurige applicatie. Natuurlijk ogende nagels - Het product is ontworpen om langere en natuurlijk ogende nagels te creëren, waardoor je een verzorgde uitstraling krijgt. Semi-transparante nude finish - De Concealer-variant biedt een semi-transparante nude afwerking, wat ideaal is voor een natuurlijke uitstraling of als basis voor nail art. Zelf egaliserende formule - Deze formule zorgt voor een gelijkmatige en vlekkeloze toepassing, waardoor je maximale controle hebt over de styling van je nagels.

Op voorraad

SKU O-BU-IN-A-BO-CO

Beschrijving / ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

ORLY Builder in a Bottle CONCELAER


Deze mooie licht roze semi dekkende Biab Builder in a Bottle van Orly is een afweekbare sculpting gel voor het opbouwen van nagels. Aan te brengen als een zachte gel, draagt als een harde gel, en afweekbaar wanneer deze verwijdert moet worden. Gemakkelijk, all-in-one, aan te brengen met het penseeltje in de cap. Perfect builder voor een geweldig eindresultaat voor langere en dikkere nagels met een natuurlijke uitstraling.

ALL-IN-ONE Geen aparte potten en tubes.
• Aanbrengen met een kwastje
• De bekende ORLY bottle
• Kwastje in de Gripper cap
• Geen klevende rommel door tubes of potjes
CRYSTAL CLEAR SELF-LEVELING FORMULA Perfect doorzichtig, voor aanbrengen kleur of fijne nail-art.
• Gemakkelijk aanbrengen
• Alles onder controle
• Vijlen minder noodzakelijk
LIGHTWEIGHT STRENGTH Geef je klanten de sterkte die ze willen
• Sterk en toch flexibel
• Draagt licht
• Langer en dikker zonder breuk of pijn
FASTER SERVICE Verhoog je winst. Behandeling:
• Compleet aanbrengen in 45 minuten
• Opvullen in 25 minuten
tot wel 16 complete behandelingen met 1 BUILDER in a Bottle™ build your business.

All-in-one producten zijn uitermate geschikt voor nagel specialisten van alle niveaus om snel en gemakkelijk nagels te vormen en te verlengen.
NON-DAMAGING REMOVAL
Afweekbaar betekent veel minder tijd nodig voor het verwijderen en vermindert ook de kans op mogelijke beschadigingen aan de eigen nagels.

Meer informatie

Merk ORLY
Collectie Builder in a bottle
Kleur Roze
Type Gellak kleuren
Systeem BIAB
Ingrediënten Acrylates/Carbamate Copolymer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Sucrose Benzoate, ...
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.