ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

ORLY GELFX Builder In A Bottle Concealer is een veelzijdig product dat wordt gebruikt voor nagelverlenging en een perfecte basis legt voor nail art. Het biedt verschillende voordelen en eigenschappen: Soak-off sculpting gel - Het is een gel die je kunt aanbrengen als een zachte gel, maar die zich gedraagt als een harde gel, waardoor het de duurzaamheid en stevigheid van harde gels biedt. Afweekbaar - Wanneer je het wilt verwijderen, kun je dit product eenvoudig en zonder schade aan je nagels afweken. Gemakkelijke toepassing - Het wordt geleverd met een kwastje voor moeiteloze en nauwkeurige applicatie. Natuurlijk ogende nagels - Het product is ontworpen om langere en natuurlijk ogende nagels te creëren, waardoor je een verzorgde uitstraling krijgt. Semi-transparante nude finish - De Concealer-variant biedt een semi-transparante nude afwerking, wat ideaal is voor een natuurlijke uitstraling of als basis voor nail art. Zelf egaliserende formule - Deze formule zorgt voor een gelijkmatige en vlekkeloze toepassing, waardoor je maximale controle hebt over de styling van je nagels. Geïnjecteerd met Vitaminen A + E en Pro Vitamine B5 om gezonde nagels te bevorderen en de structuur van de natuurlijke nagel te beschermen.

Op voorraad

SKU O-BU-IN-A-BO-CO

Beschrijving / ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER

Gebruiksaanwijzing: - Bereid de natuurlijke nagels voor. Vijl de nagels in model en verwijder de glans van het nagelbed met een buffer vijl. - Breng de GelFX Primer aan op de gehele nagel. - Indien gewenst gebruik je de Gelfx Perfect Fit Nail Forms of tips of dual forms. - Breng een dunne laag Gelfx Builder in a Bottle aan over het gehele nageloppervlak en versterk ook de zijkanten. - Breng een druppel aan het midden van de nagel en creëer een bolling. Laat het product "lopen" en modelleer deze indien gewenst en hard uit met een Led lamp gedurende 30 seconden. - Breng op alle nagels nog een laagje aan en hard uit met een Led lamp gedurende 30 seconden. - Maak het oppervlakte van de nagel schoon met alcohol. - Vijl en geef vorm aan de nagel en buffer om het mooi glad te krijgen. - Breng de gewenste kleur gellak aan en sluit af met een Topcoat. - Wanneer je geen gellak gebruikt, kun je meteen afsluiten met een Topcoat. Voor extra verzorging gebruik je een Cuticle Oil.

Meer informatie

Merk ORLY
Collectie Builder in a bottle
Kleur Roze
Type Gellak kleuren
Systeem BIAB
Ingrediënten Acrylates/Carbamate Copolymer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Sucrose Benzoate, ...
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ORLY GelFX Builder in a bottle CONCELER
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.