ORLY GelFX Builder in a bottle LIGHT PINK18ml

ORLY GelFX Builder in a bottle LIGHT PINK18ml

ORLY Builder in a Bottle Light Pink 18ml De Light Pink is een licht roze semi dekkende Biab Builder in a Bottle van Orly is een afweekbare sculpting gel die ideaal is voor het opbouwen van nagels. Deze innovatieve gel is makkelijk aan te brengen als een zachte gel, biedt de sterkte van een harde gel en is eenvoudig te verwijderen door afweken. Voordelen en Kenmerken: Geen aparte potten of tubes: Alles-in-één oplossing voor nagelopbouw. Gemakkelijk aanbrengen: Voorzien van een handig kwastje. Minder vijlen: Bespaart tijd en inspanning. Licht en flexibel: Comfortabel te dragen. Afweekbaar: Makkelijk te verwijderen zonder schade aan de natuurlijke nagel. Compleet aanbrengen in 45 minuten: Snel en efficiënt. Opvullen in 25 minuten: Tijdbesparend voor touch-ups. Deze Biab Builder in a Bottle maakt nagelverlenging en -versteviging eenvoudig en effectief.

Op voorraad

SKU O-BU-IN-A-BO-LI-PI

Beschrijving / ORLY GelFX Builder in a bottle LIGHT PINK18ml

Gebruiksaanwijzing voor Orly Biab Builder in a Bottle: Voorbereiden van de nagels: Vijl de nagels in de gewenste vorm. Verwijder de glans van het nagelbed met een buffer vijl. Primer aanbrengen: Breng de Gelfx Primer aan op de gehele nagel. Nagelvormen (optioneel): Gebruik Gelfx Perfect Fit Nail Forms of Orly Biab Fast Forms indien gewenst. Eerste laag aanbrengen: Breng een dunne laag Gelfx Builder in a Bottle aan over het gehele nageloppervlak, inclusief de zijkanten. Bolling creëren: Plaats een druppel in het midden van de nagel en creëer een bolling. Laat het product "lopen" en modelleer indien gewenst. Hard uit onder een LED-lamp gedurende 30 seconden. Tweede laag aanbrengen: Breng nog een laag aan op alle nagels. Hard uit onder een LED-lamp gedurende 30 seconden. Nagels schoonmaken: Maak het oppervlak van de nagel schoon met alcohol. Vijlen en bufferen: Vijl en geef vorm aan de nagel. Buffer om de nagel mooi glad te krijgen. Gellak aanbrengen (optioneel): Breng de gewenste kleur gellak aan en sluit af met een Topcoat. Als je geen gellak gebruikt, sluit dan meteen af met een Topcoat. Extra verzorging: Gebruik een Cuticle Oil voor extra verzorging. Deze stappen zorgen voor sterke, mooi gevormde nagels met een professionele afwerking.

Meer informatie

Merk ORLY
Collectie Builder in a bottle
Kleur Roze
Type Gellak kleuren
Systeem BIAB
Ingrediënten Acrylates/Carbamate Copolymer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Sucrose Benzoate, ...
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ORLY GelFX Builder in a bottle LIGHT PINK18ml
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.