Bell'ure Paraffinebad

Bell'ure Paraffinebad

Bell'ure Paraffinebad Om te starten heb je ongeveer 3 - 4 blokken paraffine nodig van 453g. Het paraffinebad is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de handen. Het bevat verzorgende bestanddelen die de huid verzorgen en verzachten. De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. Zodra de paraffine op temperatuur is, worden de handen in het bad gedompeld. De handen worden nu warm ingepakt in een handschoen Na ongeveer 10 á 15 minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan. Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden etc.

Op voorraad

SKU BELL-PARAF-BAD

Beschrijving / Bell'ure Paraffinebad

Bell'ure Paraffinebad
 • Om te starten heb je ongeveer 3 - 4 blokken paraffine nodig van 453g.
 • Het paraffinebad is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor de handen. Het bevat verzorgende bestanddelen die de huid verzorgen en verzachten.
 • De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem.
 • Zodra de paraffine op temperatuur is, worden de handen in het bad gedompeld. De handen worden nu warm ingepakt in een handschoen Na ongeveer 10 á 15 minuten hebben de bestanddelen in de paraffine hun werk gedaan en wordt de paraffinepakking verwijderd. Zodra de pakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.
 • Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden etc.

  Meer informatie

  Merk Bell'ure
  Kleur Paars
  Type Paraffinebad
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over: Bell'ure Paraffinebad
  Uw waardering:
  loader
  Bezig met laden...

  check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.