CND Creative Play

De meest voorkomende vragen over CND Creative Play™op een rijtje.

Je kan deze FAQ ook als PDF downloaden.

Positionering

 1. Wat zijn de voordelen van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish?

  CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish is een betaalbare, traditionele gellak met de hoge kwaliteit van het merk CND. Het levert levendige, ultra-intense kleuren over meerdere toepassingen die de klant uniek en zelfexpressief maken.

Formule

 1. Is de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish formule dezelfde als die van CND™ SHELLAC™?

  Neen. CND™ SHELLAC™ is een superieure Gel Polish met een gepatenteerde formule die 14+ dagen hoogwaardige draagtijd biedt en 2x sneller verwijdert dan andere toonaangevende gelmerken. CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish biedt waarde in een traditionele formule tegen een betaalbare prijs. De ultra-intense moderne kleuren in meerdere leuke afwerkingen en nattere formule maken het een perfect medium voor artistieke expressie.

Gebruik

 1. Wat zijn de voordelen van de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish borstel?

  De CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish platte en gebogen borstel is ontworpen om foutlose dekking te bieden. Voor kleinere vinger- en teennagels raden we aan de borstel schuin te houden. Voor gedetailleerde nail art of French Manicures raden we het gebruik van een kunstdetailpenseel aan.

 2. Hoe lang duurt het om de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat uit te harden?

  CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat wordt gedurende 20 seconden in de CND™ LED Lamp (preset knop 2S) of 30 seconden in de CND™ UV Lamp uitgehard.

 3. Waarom hard je CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat in de CND™ LED Lamp met preset knop 2S gedurende 20 seconden in plaats van preset knop 1 tweemaal te drukken?

  Twintig seconden met preset knop 2S in de CND™ LED Lamp levert het correcte outputniveau om CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat correct uit te harden. Preset knop 1 drukken geeft een output die aan en uit pulseert en dit hardt de Base Coat niet correct uit.

 4. Wat gebeurt er als je CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat langer dan 20 seconds uithardt in de CND™ LED Lamp met preset knop 2S?

  Uitharden van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat gedurende langer dan 20 seconden in de CND™ LED Lamp met preset knop 2S kan de verwijdertijd verhogen.

 5. Hoe lang duurt het om de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Kleurlaag uit te harden?

  De CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Kleurlaag dient gedurende 1 minuut in de CND™ LED Lamp (preset knop 2S) of twee minuten in de CND™ UV Lamp uitgehard worden.

 6. Hoe lang duurt het om CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat uit te harden?

  CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat moet gedurende 1 minuut in de CND™ LED Lamp (preset knop 3) of twee minuten in de CND™ UV Lamp uitgehard worden.

 7. Kan je andere UV of LED lampen gebruiken om CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish uit te harden?

  De CND™ LED en UV Lampen zijn de enige lampen die ontworpen zijn om CND™ producten volledig uit te harden en optimale performantie te geven. We hebben geen kennis van het licht-outputniveau van andere lampen en kunnen daarom de performatie van de lak niet voorspellen als niet heel het systeem wordt toegepast.

 8. Moet ik de natuurlijke nagel buffen alvorens CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish aan te brengen?

  Neen. Het is niet nodig de natuurlijke nagel voor het aanbrengen te buffen. Echter, het is heel belangrijk om goede nagelvoorbereiding toe te passen (P.E.P.) voor een lang-houdend 14-dagen resultaat. (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Toepassing & Verwijderen Stap-voor-Stap instructies.)

 9. Wat is de verwijdertijd voor CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish op een natuurlijke nagel?

  Als de CND verwijdering Stap-voor-Stap instructies gevolgd worden, is de verwijdertijd 20+ minuten (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Toepassing & Verwijderen Stap-voor-Stap instructies.)

 10. Hoe kan de verwijdertijd van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish verminderd worden?

  Hoewel het niet nodig is, kan buffen van het oppervlak van de Top Coat met een 180-grit vijl en een lichte aanraking de verwijdertijd een beetje verminderen.

 11. Hoe verwijder je CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish van natuurlijke nagels?

  CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish wordt verwijderd met CND™ Foil Remover Wraps en OFFLY FAST™ Hydraterende Remover. (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Toepassing & Verwijderen Stap-voor-Stap instructies.)

 12. Hoe verwijder ik CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish van tenen?

  Het verwijderen lijkt erg op het verwijderingsproces dat op vingers wordt gebruikt. (Voor details, zie CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Toepassing & Verwijderen Stap-voor-Stap instructies.)

 13. Kan watte en folie gebruikt worden om CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish te verwijderen?

  Foil Remover Wraps werden specifiek ontwikkeld voor het verwijderen van gel polish, in een poging om de blootstelling van aceton aan de nagel en de omliggende huid te minimaliseren. Bovendien zijn ze esthetisch mooi en bieden ze een gemakkelijke en hygiënische optie. Als je geen Foil Remover Wraps hebt, kunnen watte en folie gebruikt worden.

 14. Zijn CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish en CND™ SHELLAC™ producten uitwisselbaar?

  Neen. CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish en CND™ SHELLAC™ dienen afzonderlijk als complete systemen gebruikt te worden.

 15. Is CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat “kleefvrij”?

  Neen. Eenmaal uitgehard, moet u de topfilm van de Top Coat verwijderen met 99% isopropylalcohol.

 16. Hoe voorkom ik krimpen aan de vrije rand van de natuurlijke nagel bij het aanbrengen van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish?

  Schud de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Kleurlaag krachtig voor het aanbrengen, zorg dat de natuurlijke nagel proper is en vrij van olie en vuil, en sluit de rand van de natuurlijke nagel af.

 17. Kan CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish gebruikt worden met Verbeteringen (Liquid & Powder en Gel)?

  Ja. Het CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Systeem kan gebruikt worden over verbeteringen. (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Over Verbeteringen Stap-voor-Stap instructies.)

 18. Hoe verwijder ik CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish van verbeteringen?

  De CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Kleurlaag moet afgevijld worden tijdens het herbalanceren van verbeteringen. (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Over Verbeteringen Stap-voor-Stap instructies.)

 19. Werk ik BRISA™ Verbeteringen af met BRISA™ Gloss alvorens CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish kleur aan te brengen?

  Ja. CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish kan gebruikt worden over verbeteringen. (Voor details, zie de CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Over Verbeteringen Stap-voor-Stap instructies.)

 20. Kan je CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish gebruiker om nail art te maken?

  Ja. CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish kan worden gemengd en gecombineerd met nieuwe en creatieve manieren om uw meest geïnspireerde ideeën voor op maat gemaakte gemengde nagelkleur en nail art uit te drukken.

 21. Hoe kan nail art gemaakt worden met het CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Systeem?

  Voor maximale aanhechting en draagtijd, kan nail art eender wanneer aangebracht worden na de Base Coat en voor de Top Coat. Met CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish kan je kleuren mengen en combineren en nail art op JOU manier maken voor verschillende visuele effecten!

 22. Kunnen CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish kleuren gemengd worden om nieuwe tinten te creëren?

  Onthoud dat dit het hulpmiddel van de kunstenaar is voor het doorbreken van de regels! Buiten het gebruik van de base, kleur, topcoats en lamp als basis voor de service... is alles wat erop wordt geplaatst absoluut goed en wordt aangemoedigd.

 23. Kan ik CND™ SHELLAC™ Special Effects Top Coats gebruiken over CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish?

  Onthoud dat dit het hulpmiddel van de kunstenaar is voor het doorbreken van de regels! Buiten het gebruik van de base, kleur, topcoats en lamp als basis voor de service... is alles wat erop wordt geplaatst absoluut goed en wordt aangemoedigd.

 24. Wat zijn de richtlijnen voor thuisgebruik van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish?

  Voor een goede thuisverzorging is dagelijks gebruik van SOLAROIL™ Nail & Cuticle Care nodig om de flexibiliteit van de kleurcoating te behouden en de nagels en de omliggende huid gehydrateerd te houden..

Verpakking / Prijs

 1. Wat zijn de beschikbare groottes van CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish producten?

  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat = 15 mL
  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Color Coats = 15 mL
  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat = 15 mL
 2. Hoe veel toepassingen zitten er in een flesje CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish product?

  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Base Coat = 100 (15mL)
  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Color Coats = 65 (15mL)
  • CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat = 120 (15mL)