IBD Soft Gel Adhesive 15ml

IBD Soft Gel Adhesive 15ml

IBD Soft Gel Adhesive 15ml Met IBD Soft Gel Adhesive , gel lijm kun je vertrouwen op een stevige binding tussen de IBD soft gel tips en de natuurlijke nagels, wat zorgt voor een betrouwbare en langdurige nagelverzorging. Het is belangrijk om nagellijm met zorg te gebruiken en de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen voor de beste resultaten en om de gezondheid van de natuurlijke nagels te behouden.

Op voorraad

SKU IBD-SG-A

Beschrijving / IBD Soft Gel Adhesive 15ml

Voorbereiding:

IBD Dehydrate: Breng eerst IBD Dehydrate aan op de natuurlijke nagels. Dit helpt om eventuele oliën en onzuiverheden te verwijderen, waardoor een betere hechting wordt bevorderd.
IBD PowerBond: Volg met een dunne laag IBD PowerBond. Dit is een hechtprimer die ervoor zorgt dat de Soft Gel Adhesive goed blijft zitten.


Aanbrengen van de Soft Gel Tips:

1. Breng Soft Gel Adhesive aan: Breng nu een dunne laag IBD Soft Gel Adhesive aan op de natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je dit gelijkmatig doet en de volledige nagel bedekt.
2. Uitharden: Laat de Soft Gel Adhesive uitharden gedurende 30 seconden onder een LED-lamp of 1 minuut onder een UV-lamp. Hierdoor zal de lijm goed uitharden en een sterke binding creëren.
Breng adhesive aan op de binnenkant van de Soft Gel Tip: Aan de binnenzijde van de Soft Gel Tip, breng een dunne laag Soft Gel Adhesive aan over de hele lengte van de natuurlijke nagel.
3. Plaats de Gel Tip: Plaats de Soft Gel Tip voorzichtig op de natuurlijke nagel, beginnend bij de nagelriem en ga richting de vrije rand om eventuele luchtbellen te verwijderen. Druk zachtjes om ervoor te zorgen dat de tip goed hecht aan de nagel. Voeg meer product toe als dat nodig is, maar verwijder overtollig product voordat je doorgaat.
4. Uitharden: Uitharden onder een LED-lamp gedurende 15 seconden of 45 seconden onder een UV-lamp.
5. Uitharden na voltooien van alle nagels: Nadat je alle nagels hebt gedaan, laat je ze nog een volle 30 seconden uitharden onder een LED-lamp of 2 minuten onder een UV-lamp.
6. Verwijder overtollige adhesive: Verwijder eventuele overtollige Soft Gel Adhesive op de Gel Tip met een vijl met een korrel van 180 grit.


Dit proces helpt bij het creëren van een sterke hechting tussen de Soft Gel Tips en de natuurlijke nagels, wat resulteert in duurzame en mooie nagelverlengingen. Het is belangrijk om zorgvuldig en precies te werken om de beste resultaten te bereiken en de gezondheid van de natuurlijke nagels te behouden.

Meer informatie

Merk IBD
Collectie Nail Glue
Kleur geen
Ingrediënten Acrylates Copolymer, HEMA, Trimethylbrnzoyl Diphenylphosphine Oxide, Dimethicone
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: IBD Soft Gel Adhesive 15ml
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.