Groothandel voor nagelproducten

Bent u op zoek naar een groothandel, waar u al uw favoriete merken kan vinden voor uw nagelproducten? Belgian Oro Nails is de winkel in Wommelgem die u zoekt. We bieden niet alleen de beste merken aan, maar u vindt bij onze groothandel ook opleidingen om met nagelproducten te leren omgaan. Onze nagelgroothandel is er zowel voor particulieren als voor nagelsalons.

Onze groothandel levert al de nagelproducten die u nodig heeft

Als nagelgroothandel willen we dat iedereen bij ons terecht kan, we zijn dus ook beschikbaar voor particulieren. Wanneer u als nagelstyliste uw kennis wilt uitbreiden, kunt u eens kijken naar al onze verschillende opleidingen. U kunt hiervoor terecht in onze winkel in Wommelgem, maar ook in onze webwinkel. Onze nagelgroothandel heeft heel veel nagelproducten, maar we hebben zelfs meer dan dat. Bekijk bijvoorbeeld onze lashliftset of wimperverf. Als groothandel verkopen we zoveel meer naast producten voor nagels. U vindt alle verzorgende beautyproducten bij ons.

U vindt in onze nagelgroothandel vernieuwende nagelsystemen voor particulieren en salons

Acrylnagels bieden heel veel mogelijkheden, maar misschien zoeken uw klanten naar iets anders. Dan zijn gelnagels wel een interessante optie. We bieden tussen deze twee producten zelfs een kruising aan. Maak eens gebruik van Biab-nagels. Dit product is dikker dan een gelnagel en toch dunner dan een acrylnagel. Het werkt als een builder en is dus niet schadelijk voor uw natuurlijke nagel. Maak ook eens gebruik van een fibergel, dat is gemakkelijk om te shapen. U moet het namelijk laten harden onder een lamp. Onze nagelgroothandel biedt nog veel meer nagelproducten aan, voor zowel particulieren als nagelsalons.

Vraag naar advies door ons te contacteren

Onze groothandel helpt u graag verder met vakkundig advies over al onze nagelproducten. Onze nagelgroothandel begrijpt dat particulieren graag meer leren over nagels zetten, daarom zijn we er ook voor hen. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Abonneer u dan zeker op de nieuwsbrief van onze nagelgroothandel voor particulieren en nagelsalons. Neem vandaag nog contact op met ons door te bellen naar het nummer +32 32 25 04 04 of een mail te sturen naar info@oronails.be.