In onze webwinkel vindt u al uw benodigdheden om gelnagels te zetten. We hebben heel veel merken beschikbaar. Die zijn speciaal gekozen, zodat u producten van de beste kwaliteit vindt. We bieden ook producten om uw nagels te verzorgen, maar ook om bijvoorbeeld uw gelnagels mee te verwijderen. U krijgt nog meer voordelen wanneer u uw benodigdheden voor uw gelnagels komt kopen bij ons. Ontdek ze hieronder!

We hebben alle benodigdheden te koop voor de verzorging van uw gelnagels

Of u een particulier bent of een nagelsalon heeft, we bedienen u allebei. We hebben vijlen, correctieproducten en nog veel meer. Wanneer u over de € 99,00 koopt, profiteert u ook van gratis verzending in België. Handig toch? Wanneer u bij ons uw benodigdheden gaat kopen om gelnagels te zetten, weet u zeker dat uw product kwalitatief is. We verkopen niet alleen benodigdheden voor gelnagels, maar ook een set voor lashlifts. Als groothandel ontvangt u veel meer dan alleen nagelproducten. We hebben ook een fysieke winkel die u kunt bezoeken in Wommelgem.

Bekijk al onze opties voor uw nagelproducten

We verkopen niet alleen al de benodigdheden om gelnagels te zetten, maar ook alles voor u gellaknagels. We hebben zelfs de producten die u nodig heeft voor een pedicure. Kijk dan snel eens in onze webshop of winkel in Wommelgem. U ontdekt al snel uw benodigdheden dat u kunt kopen om gelnagels te zetten. Bent u niet zeker hoe u moet beginnen aan gelnagels? Daar helpen we u bij. U vindt bij ons cursussen waarin u alle details over nagels zetten leert, inclusief voor gelnagels. U kunt dus niet alleen de benodigdheden voor uw gelnagels kopen, maar ook een handige cursus volgen om ze te leren zetten!

Bezoek onze winkel in Wommelgem

Wanneer u nood heeft aan informatie over het zetten van gelnagels of de benodigdheden die u kunt kopen, kunt u altijd bij ons terecht. Of dat nu in de winkel is, of op een andere manier contacteert. We staan graag voor u klaar, zodat u toegang heeft tot de juiste info. Contacteer ons door te mailen naar info@oronails.be of door te bellen naar +32 32 25 04 04!