Benodigdheden voor gelnagels

In onze webwinkel vindt u al uw benodigdheden om de mooiste gelnagels te zetten. We hebben enorm veel verschillende merken van gelnagelproducten beschikbaar, die we speciaal geselecteerd hebben voor hun hoge kwaliteit. U kunt bij ons zowel gel voor gelnagels kopen als producten om de gelnagels te verzorgen en weer te verwijderen. Wanneer u ervoor kiest om uw benodigdheden voor gelnagels bij ons te kopen, geniet u van vele voordelen. Ontdek ze hieronder!

Bent u op zoek naar uw nieuwe favoriete nagelproduct?

Different colors of CND Shellac bottles on a display

Nieuwe producten

We hebben alle benodigdheden te koop voor de verzorging van uw gelnagels

Of u nu een particulier bent of een nagelsalon heeft, u vindt bij ons alle gelnagelproducten die u nodig heeft. We hebben vijlen, correctieproducten en nog veel meer. Wanneer u voor meer dan 99 euro bestelt, profiteert u ook van gratis verzending in België. Handig, toch? Wanneer u bij ons uw benodigdheden gaat kopen om gelnagels te zetten, weet u zeker dat uw product kwalitatief is. We verkopen niet alleen klassieke gel voor gelnagels, maar ook:

Bij onze nagelgroothandel vindt u overigens veel meer dan alleen gelnagelproducten. Zo bieden we bijvoorbeeld ook sets voor lashlifts aan. Naast onze webwinkel hebben we ook een winkel in Wommelgem waar u terecht kunt om alle producten voor uw gelnagels te kopen.

Bekijk al onze opties voor uw nagelproducten

We verkopen niet alleen al de benodigdheden om gelnagels te zetten, maar ook alle andere essentiële nagelproducten. We hebben zelfs de producten die u nodig heeft voor een pedicure. Neem snel eens een kijkje in onze webshop of onze winkel in Wommelgem. U vindt er ongetwijfeld alle benodigdheden die u zoekt voor gelnagels en andere nagels. Bent u niet zeker hoe u moet beginnen aan het zetten van gelnagels? Daar helpen we u bij. We bieden namelijk ook handige cursussen aan voor het plaatsen van gelnagels met onze kwalitatieve gelnagelproducten. Bij deze cursus krijgt u steeds een pakket met de belangrijkste producten voor gelnagels, zoals gelnagellak in verschillende leuke kleurtjes.

Plaats uw bestelling of bezoek onze winkel

Heeft u interesse in onze gel voor gelnagels of wilt u graag andere benodigdheden voor gelnagels bij ons kopen, zoals handige nagelborstels? Bekijk dan snel ons assortiment aan gelnagelproducten online of breng een bezoekje aan onze winkel in Wommelgem. Het is ook mogelijk om een handige set voor gelnagels bij ons te kopen. Bij vragen over onze gelnagelproducten staan onze gedreven medewerkers uiteraard steeds voor u klaar.