ORLY GelFX Builder in a bottle 18ml CLEAR

ORLY GelFX Builder in a bottle 18ml CLEAR

Deze Biab Builder in a Bottle van Orly is een handig product voor het creëren en onderhouden van mooie nagels. Het is een sculpting gel die je kunt aanbrengen als een zachte gel, maar die zich gedraagt als een harde gel. Het grote voordeel is dat het gemakkelijk te verwijderen is wanneer dat nodig is. Enkele kenmerken en voordelen van dit product zijn: Geen gedoe met aparte potten of tubes - Alles wat je nodig hebt zit in één handige fles. Eenvoudig aan te brengen - Dankzij het meegeleverde kwastje kun je de gel moeiteloos aanbrengen. Minder vijlen nodig - Het product biedt een mooie, gelijkmatige opbouw, waardoor je minder hoeft te vijlen. Licht en flexibel - Ondanks de stevigheid voelt het product licht aan en blijft het flexibel, wat zorgt voor comfortabel dragen. Afweekbaar - Wanneer je de gel wilt verwijderen, kun je dat eenvoudig doen zonder schade aan je nagels. Snel aanbrengen - Het volledige aanbrengproces duurt slechts 45 minuten, wat handig is voor mensen met een drukke levensstijl. Snel opvullen - Als je een opvulling nodig hebt, kost dit slechts 25 minuten, waardoor je nagels er altijd verzorgd uitzien. Al met al is deze Biab Builder in a Bottle van Orly een handig alles-in-één product voor het bouwen en onderhouden van nagels, met de voordelen van zowel zachte als harde gels, zonder het gedoe van aparte producten en lange toepassingstijden.

Op voorraad

SKU O-BU-IN-A-BO

Beschrijving / ORLY GelFX Builder in a bottle 18ml CLEAR

ORLY Builder in a Bottle


afweekbare sculpting gel voor het opbouwen van nagels. Aan te brengen als een zachte gel, draagt als een harde gel, en afweekbaar wanneer deze verwijdert moet worden. Gemakkelijk, all-in-one, aan te brengen met het kwastje in de cap. Perfect builder voor een geweldig eindresultaat voor langere en dikkere nagels met een natuurlijke uitstraling.

ALL-IN-ONE Geen aparte potten en tubes.
• Aanbrengen met een kwastje
• De bekende ORLY bottle
• Kwastje in de Gripper cap
• Geen klevende rommel door tubes of potjes
CRYSTAL CLEAR SELF-LEVELING FORMULA Perfect doorzichtig, voor aanbrengen kleur of fijne nail-art.
• Gemakkelijk aanbrengen
• Alles onder controle
• Vijlen minder noodzakelijk
LIGHTWEIGHT STRENGTH Geef je klanten de sterkte die ze willen
• Sterk en toch flexibel
• Draagt licht
• Langer en dikker zonder breuk of pijn
FASTER SERVICE Verhoog je winst. Behandeling:
• Compleet aanbrengen in 45 minuten
• Opvullen in 25 minuten
tot wel 16 complete behandelingen met 1 BUILDER in a Bottle™ build your business.

All-in-one producten zijn uitermate geschikt voor nagel specialisten van alle niveaus om snel en gemakkelijk nagels te vormen en te verlengen.
NON-DAMAGING REMOVAL
Afweekbaar betekent veel minder tijd nodig voor het verwijderen en vermindert ook de kans op mogelijke beschadigingen aan de eigen nagels.

Meer informatie

Merk ORLY
Collectie Builder in a bottle
Kleur geen
Type Gellak kleuren
Systeem BIAB
Ingrediënten Acrylates/Carbamate Copolymer, Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Isobornyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Bis-HEMA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Tetrahydrofurfuryl Methacrylate, Isobornyl Acrylate, Sucrose Benzoate, ...
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ORLY GelFX Builder in a bottle 18ml CLEAR
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.