Sani Gel Hand Desinfectie 150ml x16st

Sani Gel Hand Desinfectie 150ml x16st

Sani Gel Hand SanitizerSani Gel is werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen in 30 seconden. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking.Sani Gel is de klassieker onder de handdesinfectiemiddelen. Sani Gel is bijzonder goed te verdragen, heeft een breed werkzaam spectrum en is dankzij de voedende en hydraterende bestanddelen ook geschikt voor langdurig gebruik bij een droge huid. Door zijn uitstekende werking en korte inwerktijd wordt Sani Gel gebruikt voor hygiënische handdesinfectie. Productspecificaties Sani Gel sanitizer:Gebruiksklaar, alcoholisch inwrijfpreparaat voor handontsmettingMild voor de huid en hydraterendVoor droge en normale huidZeer goede verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruikWerkt uitgebreid tegen bacteriën en schimmels.Beschikt over een uitstekende, onmiddellijke werkingBiedt een zeer goede remanentiewerkingVoor hygiënische handdesinfectieSani Gel handdesinfectiemiddel is uitgebreid werkzaam tegen bacteriën, schimmels en omhulde virussen. Voor handdesinfectie is een inwerktijd van een halve minuut al voldoende. Sani Gel wordt ook bij langdurig gebruik bijzonder goed verdragen.Sani Gel is in verschillende verpakkingsgrootten beschikbaar.

Op voorraad

SKU SA-GEL-150-16

Beschrijving / Sani Gel Hand Desinfectie 150ml x16st

Sani Gel Hand Sanitizer

Sani Gel is werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen in 30 seconden. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking.

Sani Gel is de klassieker onder de handdesinfectiemiddelen. Sani Gel is bijzonder goed te verdragen, heeft een breed werkzaam spectrum en is dankzij de voedende en hydraterende bestanddelen ook geschikt voor langdurig gebruik bij een droge huid. Door zijn uitstekende werking en korte inwerktijd wordt Sani Gel gebruikt voor hygiënische handdesinfectie.

 Productspecificaties Sani Gel sanitizer:

 • Gebruiksklaar, alcoholisch inwrijfpreparaat voor handontsmetting

 • Mild voor de huid en hydraterend

 • Voor droge en normale huid

 • Zeer goede verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik

 • Werkt uitgebreid tegen bacteriën en schimmels.

 • Beschikt over een uitstekende, onmiddellijke werking

 • Biedt een zeer goede remanentiewerking

 • Voor hygiënische handdesinfectie

 • Sani Gel handdesinfectiemiddel is uitgebreid werkzaam tegen bacteriën, schimmels en omhulde virussen. Voor handdesinfectie is een inwerktijd van een halve minuut al voldoende. Sani Gel wordt ook bij langdurig gebruik bijzonder goed verdragen.

  Sani Gel is in verschillende verpakkingsgrootten beschikbaar.

Meer informatie

Merk Bell'ure
Kleur geen
Type Ontsmetting
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sani Gel Hand Desinfectie 150ml x16st
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.